twee uur TIP

Snelle hulp voor nieuwe energie in je huis.
Ook een kleine verandering kan groots effect hebben. Of misschien wil je het groots aanpakken met een klein beetje hulp. Wanneer een compleet interieuradvies voor jou te groot voelt maar jij wel graag wat hulp zou willen bij jouw woonvraag kan ik je ondersteunen met twee uur TIP in jouw huis of werkplek.

Hoe gaat het in z’n werk?
Vooraf stellen we de hulpvraag vast, vul jij een vragenlijst in en verzamel ik mijn spullen die ik meeneem naar onze afspraak.
Twee uur lang deel ik mijn kennis en expertise met je. Werk ik voor jou en met jou aan jouw woonvraag. Naderhand krijg je een verslag met een samenvatting van de gedeelde informatie.

Blijkt na deze twee uur dat je toch gebruik wilt maken van een compleet advies? Dan krijg je €95,- korting op een interieuradvies.

Waar kun je zoal aan denken?

+ inspiratiesessie
We gaan in gesprek over je woonissues & wensen. Ter plekke bedenken we samen oplossingen. Van te voren geef je aan waar jij de focus op wil hebben. Zoals bijvoorbeeld;
– een mini-advies zijn voor een gehele ruimte
– kleuradvies (moodboard & kleurenpalet)
– advies & inmeten raambekleding
– ontwerp van een lichtplan
– advies & hulp bij kiezen van aankoop van een nieuw meubel (bank, kast, fauteuil, eetkamerstoelen, vloerkleed, etc.)
– advies om oude meubels een nieuw leven in te blazen
– een nieuwe indeling o.b.v. je huidige spullen

+ organiseren & opruimen
Je bent klaar met de (steeds terugkerende) rommel in je huis en de onrust die het geeft. Samen gaan we in de betreffende ruimte (of meerdere) kijken naar slimme oplossingen zodat de energie weer goed kan stromen en de rust weer terugkeert.
TIP: combineer of vervolg deze dienst met een feng shui advies zodat je meer inzicht krijgt waarom die rommel ontstaat en hoe je deze voor de lange termijn aanpakt.

+ afstylen van je woning
Op basis van je wensen maak ik een stylingplan. Deze kan ik voor een meerprijs voor jou inkopen en bij jou in huis komen afstylen.

+ maatwerkoplossing
Omdat bestaande meubels niet altijd passen, omdat je het ideale meubel maar niet kunt vinden, omdat je een creatieve oplossing nodig hebt voor een woonprobleem. Er zijn duizend-en-een-redenen om maatwerk toe te passen in je huis. We besteden een uur aan schetsen en brainstormen bij jou thuis, daarna werk ik dit uit tot een technische tekening met materiaaladvies in een verslag.

+ energetische reiniging van je woning of een specifieke ruimte
– binnenkort beschikbaar –

+ ander idee?
Laat het me weten!

Kosten: € 250

Belangrijk om te weten!
+ De prijs is gebaseerd op 1 ruimte van gemiddelde grootte. Twijfel je of jouw ruimte valt onder een gemiddelde grootte? Informeer vooraf of er sprake is van een aangepast tarief.
+ Tarieven zijn inclusief 21% BTW.
+ Reiskosten worden apart berekend. Vanaf 10km buiten Arnhem-zuid € 0,30 cent per gereden km en een reisvergoeding van € 32,50 per uur.

Wat anderen zeggen: