* WINACTIE GESLOTEN * Win een interieuradvies aan huis!

9 februari 2022Tirza

Hoera! Ik ben 3 maanden zelfstandig ondernemer van mijn bedrijf! En dat wil ik vieren omdat ik ongelofelijk blij en trots ben waar ik nu sta.

Wie mij een beetje kent weet dat ik de afgelopen jaren een flinke switch heb gemaakt. Het was een periode van ontwikkeling, studie en groei op allerlei vlak. Dat is het uiteraard nog steeds, want ik raak nooit uitgeleerd in dit vak of als ondernemer.

Ik heb ontzettend veel zin om meer nieuwe dingen te leren en veel ervaring op te doen in het begeleiden en adviseren van mensen met hun interieurkeuzes.

Ik heb dus een hele leuk deal;

ik help jou, jij helpt mij


Heb jij een vraag over kleurgebruik, verlichting, ideale indeling, opbergmogelijkheden, of styling in jouw huis? Of wil je graag aan de slag met je plannen in je woning maar weet je niet goed waar te beginnen of hoe je keuzes moet maken?
Sta je open voor een creatief, eerlijk en verrassend gesprek waarin we samen op zoek gaan naar jouw woonstijl, -wensen en de mogelijkheden?

Dan is dit je moment, want ik geef namelijk 3x een interieuradvies aan huis weg!

Hoe help ik jou?
+ ik geef jou een interieuradvies aan huis (het tip 1 pakket).
+ je krijgt 2 uur lang inspiratie, tips, ideeën, antwoorden op jouw interieur vragen.
+ we maken een indelingsschets of gaan misschien zelfs schuiven met meubels (als dat aan de orde is).
+ alles wat we besproken hebben werk ik voor jou uit in een verslag.
+ je krijgt het verslag digitaal opgestuurd (handig om in je telefoon mee te nemen naar winkels) en kunt vervolgens zelfstandig & gericht aan de slag met het realiseren van je woonwens.

ik vraag er wel iets voor terug, namelijk dat jij mij ook helpt…

Hoe help jij mij en hoe doe je mee?
+ door mij op Instagram, Facebook en Pinterest te volgen ☝🏻.
+ door mijn instagrambericht van de winactie te 👍🏻 liken.
+ laat onder 👇🏻 het instagrambericht weten wat of welke ruimte jij zou willen aanpakken én tag ✌🏻 twee mensen wie volgens jou ook graag kans zouden maken.
+ tag het instagrambericht van de winactie ook in je 👉🏻 instagramstory (door de te klikken op het pijltje onder winactie foto)

belangrijk om te weten:
+ na het realiseren van het advies maak jij (of ik) foto’s van het resultaat, deze mag ik op mijn website of social media kanalen delen.
+ als jij jouw resultaten deelt gebruik je de hashtag #tipinjehuis
+ dinsdag 1 maart laat ik in mijn story weten wie er gewonnen heeft. De winnaars krijgen ook via Instagram persoonlijk bericht.

#tipinjehuis #interieurtip #interieurtips #interieurontwerp #interieuradvies #interieurstyling #interiordesign #winactie

Deze winactie wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Instagram.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vorig bericht