interieuradvies

Heb je (ver)bouwplannen of ben je klaar voor een nieuwe start in je huis? Heb je geen idee waar je moet beginnen of zie je niet waar je de tijd en inspiratie vandaan moet halen om dat allemaal te bedenken?
Met een compleet interieuradvies ondersteun ik jou stapsgewijs naar het creëren van een fijn interieur. Een interieur dat jou kan ondersteunen in wat je nodig hebt. Zodat daaruit weer nieuwe energie kan ontstaan voor andere belangrijke zaken in jouw leven.

Een fijn interieur ontstaat geleidelijk. Het is geen quick fix, het is een proces. Een compleet interieuradvies helpt jou eenvoudig en overzichtelijk dat proces door. Het helpt je onderzoeken, biedt inspiratie, geeft je handvaten die je kunt gebruiken bij al je interieurkeuzes die je (in de loop der jaren) maakt. Bij grote en kleine aanpassingen. Tipinjehuis heeft niet als doel voor jou de keuzes te maken. Vanuit het interieuradvies voorzie ik jou van advies en mogelijke opties waarbij ik wel aangeef wat de beste opties zijn passend bij het concept, de wensen en het uiteindelijke doel.

Bij tipinjehuis doorloop je een interieuradvies volgens een vast stappenplan. Wil je een aantal stappen overslaan of gebruik maken van één van de onderdelen van een interieuradvies? Dan verwijs ik je graag naar twee uur TIP in je huis of neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Een interieuradvies kan ook een vervolgstap zijn na twee uur TIP in je huis of Feng Shui advies.

stap 1

intakegesprek

2 concept ontwerpen met moodboard, materialenbord en kleurenpalet

presentatie digitaal

stap 2

twee indelingsschetsen in 2D

tussenpresentatie digitaal

correctieronde

stap 3

toepassing van kleuren en materialen (vloer, wand, raambekleding)

definitieve indeling 2D & wandaanzichten in kleur

meubeladvies

lichtplan

stylingplan met productenlinks om te shoppen

3D schets

eindadvies (digitaal of live)
+ verslag

extra’s

ontwerp & technische tekening maatwerkmeubel
+ € 250

mee naar de winkel
+ € 65/uur

Extra product opties
+ 65 per onderdeel

afstylen
+ 195

Interieuradvies (stap 1 t/m 3) vanaf € 1500,-

Belangrijk om te weten!
+ De prijs is gebaseerd op 1 ruimte van gemiddelde grootte. Twijfel je of jouw ruimte valt onder een gemiddelde grootte? Informeer vooraf of er sprake is van een aangepast tarief.
+ Tarieven zijn inclusief 21% BTW.
+ Reiskosten worden apart berekend. Vanaf 10km buiten Arnhem-zuid € 0,30 cent per gereden km en een reisvergoeding van € 32,50 per uur.

Wat anderen zeggen: