persoonlijk advies

Stel je ideale woonruimte voor en breng het tot leven.

Met mijn hulp zet je eenvoudig en overzichtelijk stappen die nodig zijn om je interieurbehoeftes en wensen te realiseren.
Samen gaan we op zoek naar je stijl en creëren we meer balans in jouw huis.

Welke tips kun je van mij verwachten?

+ een optimale indeling van jouw woonruimte

+ do’s en don’ts in kleur- en materiaalgebruik

+ combineren van oud en nieuw

+ organiseren van je spullen en efficiënt opbergen

+ hoe je je woning aangenaam, eigen en in balans kan laten voelen

+ duurzame keuzes

Wat anderen zeggen:

“Tipinjehuis heeft mij heel fijn geholpen met mijn vernieuwde woonkamer. Kiezen van kleuren, indeling, verlichting én ‘buiten de lijntjes’ denken, met een gave zitvensterbank. Ze kijkt ook heel goed naar je eigen stijl en hergebruik van meubels. Iedere dag nog blij met het inschakelen van Tirza.”

“De samenwerking met Tirza was geweldig en we hebben nu twee prachtige kinderkamers voor onze bijna-puber kinderen. Tirza luistert heel goed naar alle wensen en na afloop was iedereen heel tevreden. Het maken van afspraken van wie doet wat, ging perfect.”

“Wij hebben tipinjehuis ingeschakeld om onze woonkamer en eetkamer te vernieuwen. Dit heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat die wij zonder Tirza nooit hadden bereikt. Tirza heeft verfrissende ideeën, maar ze houdt altijd oog voor de wens van de klant. Ze daagt je uit om ook buiten je kader te denken, en daar waar wij wel even aan toe. Kortom, een aanrader! “